bpw 3

 

Milioni osovina za prikolice i sistemi za hodanje koje proizvodi BPW koriste se širom svijeta. Tehnologije i usluge BPW grupe su lideri u Evropi.

ermax

Danska podružnica Ermax nudi široku paletu kompletne rasvjete i kablovskih sistema, koji su dostupni i kao standardni programi i posebno konfigurisani. Rasvjeta je dostupna u žaruljama sa žarnom niti i LED tehnologiji i sastoji se od multifunkcionalnih svjetala i individualnih funkcijskih svjetala, koje su zbog visokog kvaliteta pogodne za svaku primjenu.

hbn teknik

HBN-Teknik je jedan od vodećih proizvođača blatobrana, blatobrana protiv prskanja i potpornih cijevi za blatobrane, koji radi isključivo s ekološki prihvatljivim proizvodnim tehnikama. Godine 1982. HBN-Teknik je bila prva kompanija koja je na tržište izbacila prvu verziju termoplastičnih ISTOFLEX blatobrana. Oni nisu samo otporni na oštećenja od trenja, ulja i vremenske utjecaje, već su otporni i na udarce.

idem telematics

Sa Cargofleet Trailer Gateway, Idem telematics, kompanija BPW grupe, lansira prvo kompletno telematsko rješenje za kamione i prikolice i na taj način nudi ekonomičnu, korisniku prilagođenu i fleksibilnu telematičku aplikaciju za vučene jedinice. Jer transport je efikasan samo kada su svi procesi savršeno koordinirani. Ovo također uključuje kombinaciju telematskih aplikacija u kamionu i prikolici, bez obzira na proizvođača vozila.

hbn teknik

HESTERBERG-ova tehnologija zaključavanja i montaže je vodeća u europskoj konstrukciji komercijalnih vozila. Sa brendom HESTAL, HESTERBERG nudi sveobuhvatan asortiman sistema za podešavanje visine krova, stubova, brava i šarki, u kojima je sve usklađeno i osigurava savršenu funkcionalnost. Inteligentna rješenja iz jednog izvora koriste se u vozilima sa zavjesama, sanducima, platformama i kiper vozilima i dizajnirana su za visoke zahtjeve svakodnevnog života.

bpw 2

VAŠA KONTAKT OSOBA

Ako imate dodatnih pitanja, obratite se nadležnoj lokaciji.